Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Új horizontok felé: Mészáros és Pharaon az Adrián
  2016-11-02 19:14:15, szerda
 
  Új horizontok felé: Mészáros és Pharaon az Adrián

szerző
Urfi Péter
publikálva
2016. nov. 02., 16:21



Egymás mellé sodródó jachtok: íme, az év legdurvább véletlen egybeesése. Részlet a Narancs újabb Pharaon-anyagából.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára azt mondta a mai Magyar Időknek, hogy ,,amennyiben Ghaith Pharaon azonos azzal a személlyel, aki az amerikai hatóságok körözési listáján szerepel, és Magyarország területére lép, azonnal elfogják". Ez azért érdekes, mert korábban biztosan megfordult már Magyarországon, hiszen saját bevallása szerint Orbán Viktor is találkozott vele egy díszvacsorán. Kérdés, hogy eddig miért nem tettek semmit a magyar hatóságok, illetve miért nem derítették ki két év alatt, hogy kivel üzletelnek állami tulajdonú cégek, illetve egy Tiborcz Istvánhoz köthető vállalkozás. (Pharaon önmagával való azonosságáról itt írtunk külön és részletesen.)
Középen Pharaon

Középen Pharaon



Kontrát elmondta azt is, hogy ,,a magyar hatóságok információi szerint Ghaith Pharaon nevű személy nem tartózkodik Magyarországon, nem él itt életvitelszerűen, és nem vásárolt ingatlant". Az első kettőt nem is állította senki, ahhoz viszont vastag arcbőr kell, hogy valaki letagadja Pharaon ingatlanvásárlásait. Az ügyvédje tulajdonában álló, Pharaonról elnevezett cégek magyarországi terjeszkedését pont annak a minisztériumnak az államtitkára magyarázza félre, amely korábban egy azóta kiszivárgott belső iratban egyértelműen Pharaonhoz kötötte az elhíresült céghálózatot.

Erőset nyilatkozott Pharaonról Karácsony Gergely is. A PM társelnöke a 24.hu-nak arról beszélt, hogy ma is lehet olyan külső hatalom, amely ,,két nap alatt be tudná dönteni" az Orbán-rendszert. Erre példaként azt hozza fel, hogy ,,Orbán olyan emberrel találkozott, aki tizenhét évig szerepelt az FBI körözési listájának első tíz helyezettje között. Nem tartom valószínűnek, hogy a még Angela Merkelt is lehallgató amerikai titkosszolgálatnak ne lennének dokumentumai, melyekkel alááshatná az Orbán-rezsimet".
Hőgyészi kastély: a Pharaon-Beta Kft tulajdona

Hőgyészi kastély: a Pharaon-Beta Kft. tulajdona

Fotó: Urfi Péter

Ez csak két mai gyöngyszem az egyre terebélyesedő botrányból, amelyet két hete megjelent cikkünk főhőse kiváltott. Most újra Pharaon látható a friss Magyar Narancs címlapján, ezúttal Mészáros Lőrinc társaságában.

Történt ugyanis, hogy Ghaith Pharaon híres luxusjachtja, az ellene kiadott Interpol-körözésben is szereplő Le Pharaon idén augusztus 4-én befutott a spliti kikötőbe. A FleetMon adatbázisában utánakerestünk, és az elmúlt három évben egyszer sem járt az Adrián a Le Pharaon, de idén augusztusban igen. És pont azon a napon, augusztus 4-én egy másik szuperjacht is befutott a spliti kikötőbe.

A másfél milliárdos hajóról, az Artemyről nyár végén írtuk meg, hogy Mészáros Lőrinc igen otthonosan mozog a fedélzetén. Augusztus 2-án Maslinica mellett fotóztuk le rajta Mészárost és feleségét, egy Hvar szigetén üzemelő kikötői kamera pedig augusztus 10-én rögzítette, ahogy Mészáros sportosan felugrik a hajóra. Vagyis Mészáros szinte biztosan a hajón volt, amikor az Artemy leparkolt a Le Pharaon közelében. Az éjszakát mindkét hajó utasai Splitben töltötték.
Műholdkép: összeakadtak

Műholdkép: összeakadtak



A hatalmas vagyont kezelő magyar oligarcha és a pénzmosás világklasszisának számító Pharaon jachtja ily módon meglepő közelségbe kerülhetett. Mészáros nem válaszolt kérdésünkre, hogy találkozott-e személyesen Pharaonnal.

További részletek a csütörtökön megjelenő Magyar Narancsban, ahol nem csupán az Adrián nyíló új horizontokról lesz szó, hanem a magukat lebuktató fideszes politikusokról és a magyar rendőrséggel folytatott különös levelezésünkről is beszámolunk.

http://magyarnarancs.hu/belpol/jachtok-a-lathataron-meszaros-es-pharaon-az-adrian -101437
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: életvitelszerűen, levelezésünkről, minisztériumnak, magyarországon, politikusokról, utánakerestünk, terjeszkedését, terebélyesedő, azonosságáról, adatbázisában, horizontokról, magyarországi, magyarnarancs, valószínűnek, díszvacsorán, céghálózatot, nyilatkozott, dokumentumai, kiszivárgott, társaságában, államtitkára, összeakadtak, augusztusban, rendőrséggel, egyértelműen, luxusjachtja, magyarország, tulajdonában, helyezettje, találkozott, kérdésünkre, vállalkozás, csütörtökön, részletesen, beszámolunk, információi, amerikai hatóságok, magyar hatóságok, első kettőt, ügyvédje tulajdonában, államtitkára magyarázza, azóta kiszivárgott, elhíresült céghálózatot, egyre terebélyesedő, friss Magyar, ellene kiadott, spliti kikötőbe, elmúlt három, másik szuperjacht, másfél milliárdos, hajón volt, éjszakát mindkét, Urfi Péter, Kontrát Károly, Magyar Időknek, Ghaith Pharaon, Orbán Viktor, Tiborcz Istvánhoz, Középen Pharaon, Pharaonról Karácsony Gergely, Angela Merkelt, Pharaon-Beta Kft, Magyar Narancs, Mészáros Lőrinc, Vagyis Mészáros, Magyar Narancsban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Png kislány  Irgalom és ítélet  Png cica  Kaffka_Margit  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Png kutya  Nem méltó hozzád  Png férfi  Boldog születésnapot a ma ünne...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Radikális szeretet  Jó éjszakát  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A sors  Elköszönt  Png rózsa csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Adakozás  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Png cica  Soha ne kedvezz...  Png lepke  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A boldog családok mind hasonló...  Még csak most kezdődik a nap  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hogy lehet megtartani  Nem számIt  Szép estét kedves látogatóimna...  Mai harmónia kártyám  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png férfi  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png ház  Png virág  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A kételkedés kezelése  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Még csak most kezdődik a nap  Reménység és erő Krisztustól e...  Hogy lehet megtartani  A sors  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png fotel  Png cica  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 20  s immár én is felragyogva, ért...  Mai harmónia kártyám  Szép estét  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Egy bizonyos határt  Mi lenne ha  Örülök, hogy látlak!  Albert Einsteinről  Png lepke  Akik bántanak téged  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
amerikai hatóságok, magyar hatóságok, első kettőt, ügyvédje tulajdonában, államtitkára magyarázza, azóta kiszivárgott, elhíresült céghálózatot, egyre terebélyesedő, friss Magyar, ellene kiadott, spliti kikötőbe, elmúlt három, másik szuperjacht, másfél milliárdos, hajón volt, éjszakát mindkét, hatalmas vagyont, pénzmosás világklasszisának, csütörtökön megjelenő, magukat lebuktató, magyar rendőrséggel, életvitelszerűen, levelezésünkről, minisztériumnak, magyarországon, politikusokról, utánakerestünk, terjeszkedését, terebélyesedő, azonosságáról, adatbázisában, horizontokról, magyarországi, magyarnarancs, valószínűnek, díszvacsorán, céghálózatot, nyilatkozott, dokumentumai, kiszivárgott, társaságában, államtitkára, összeakadtak, augusztusban, rendőrséggel, egyértelműen, luxusjachtja, magyarország, tulajdonában, helyezettje, találkozott, kérdésünkre, vállalkozás, csütörtökön, részletesen, beszámolunk, információi, tartózkodik, személyesen, szuperjacht, kerülhetett, elnevezett, körözésben, botrányból, fedélzetén, alááshatná, otthonosan, megfordult, gyöngyszem, derítették, üzletelnek, társelnöke, milliárdos, pharaonról, rögzítette, lehallgató, közelségbe, parlamenti, lathataron, pharaonhoz, személlyel, elhíresült, pharaonnal, narancsban, folytatott, legdurvább, publikálva, egybeesése, magyarázza, amennyiben, területére, listájának, horizontok, részletek, állította, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.